OVAJ POLITIČAR JE SIN OLGE ODANOVIĆ: Pašćete u nesvest kada vidite KO je u pitanju (FOTO)

Da sin Olge Odanović sedmu umetnost ipak voli iza kamere potvrđuje i činjenica da ga je poslednjih par godina bilo teško opaziti u javnosti, jer svesno izbegava veliku pažnju.

Zbog toga je moguće da niste ni videli kako naslednik Olge i Peleta danas izgleda ali jedna novija fotografija razrešava i tu misteriju. Na njoj je Jakov Petrović u društvu makedonskog političara Zorana Zaeva.

Čim pogledate kako izgleda sin Olgde Odanović i Dragana Petrovića Peleta jasno će vam biti da je njihov, ali mnogi se slažu da gotovo u potpunosti liči na svog poznatog oca. Dok tu sigurno ima i Olginih gena, Jakov Petrović ipak je slika i prilika svog oca Dragana na kojeg neverovatno podseća. O njemu je Pele jednom prilikom govorio za medije.

Sin mi se rodio u Gradskoj bolnici. Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i ja sam potpuno poludeo, to je za mene bilo – vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao, Jakov nije spavao do petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno – ispričao je glumac.

Add Comment