ISPLIVALA JEZIVA TVRDNJA, ZBOG NJE JE UBIJEN ZORAN ŠIJAN? STRAVIČNO SAZNANJE: Bićete U ŠOKU, SVI JE ZNAMO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nebojša Tubić Žabac tvrdi da je Zoran Šijan ubijen zbog Elene Karić. Kontroverzni biznismen iz Novog Sada navodi da se bivši reprezentativac u kik-boksu i označeni pripadnik surčinskog klana zamerio tadašnjem dečku dizajnerke nameštaja, koji je bio pripadnik beogradskog podzemlja, tako što mu je poručio da mu je skinuo devojku, što ga je koštalo glave.

Mnogi znaju tu priču, ali svi ćute. Plaše se, šta ja znam zašto se o tome nije nikad pričalo. Raspredale su se neke gluposti i razne verzije Šijanovog ubistva, a to o Karićki se ćutalo. Šijan je tada skinuo Elenu jednom jakom tipu i to je došlo do njega. Nastao je haos. Zoran je likvidiran, a taj je preko svojih veza zataškao zločin. Zato se ni dan-danas nije otkrilo ko je ubica. Elena zna sve to, ali ne znam da li će ikada da kaže – rekao je Tubić.

On veruje da njegova bivša devojka, a Šijanova nevenčana supruga Goca Božinovska, nije upućena u ovu verziju priče.

Možda je čula da se i o tome priča, ali ne zna. Šijanova majka misli da joj je sina ubila služba. Govorila je da su bile neke nameštaljke. Slučaj se zataškao zato što je taj imao jake veze i radio je šta je hteo. Samo kod nas se ubijaju zbog žena. Elena ide samo gde je lova, neće ona propasti, ne brinite – priča Žabac.

Šijan je bio prava momčina, ali, eto, mislio je da može sve na mišiće. Poludeo je kada je ušao u lovu. Zaludele ga žene, jer je mislio više donjom glavom nego gornjom. Ja imam problem s gornjom glavom, pošto nemam mozga. Družio sam se sa Šijanom, pa on je bio sila, ali eto tako se namestilo. Okuraže se i počnu da mafijaju – dodao je.

Podsetimo, Surčinac Zoran Šijan ostao je upamćen po svojoj fizičkoj građi, vožnji skupih automobila, ali i vanbračnoj zajednici sa Božinovskom, koju je ostavio zbog njihove komšinice. Ubijen je u novembru 1999. godine, kada je u njega, dok je stajao na semaforu i čekao zeleno svetlo, ispaljen rafal. Ni posle 23 godine zločin nije rasvetljen, niti su identifikovane ubice, odnosno nalogodavac likvidacije.

S obzirom na to da je Elena rešila da se povuče iz javnog života, ona više ne daje izjave za medije, promenila je broj telefona, niti odgovara na društvenim mrežama, pa do njenog komentara pripadnici sedme sile nisu uspeli da dođu, piše Kurir.

Add Comment