ZVANIČNO NAPUSTIO PORODIČNO GNEZDO MILJAMA DALEKO: Duško Tošić fotografijom otkrio GDE JE SADA NJEGOVO SRCE

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića odavno inspiriše različite naslove u medijima i naslućuje se da je u najgoroj fazi od svog početka, a sada poznati fudbaler nudi još jedan od dokaza da je upravo tako.

On se, naime, zaputio stotinama kilometara daleko od Jelene dok je ona ostala u Beogradu a mnoge interesuje otkud takva promena.

Međutim, brak Jelene Karleuše i Duška Tošića bar ovog puta nije motiv za razdvajanje dvoje partnera, već želja fudbalera da bude uz tim koji mu je ostao u srcu.

Naime, klub Crvena Zvezda je u četvrtak u Monaku igrao utakmicu u okviru takmičenja “Liga Evrope” a Tošić se zaputio direktno u kneževinu kako bi podržao igrače tima za koji je nekada i sam igrao.

Za to vreme, muzička zvezda ostala je u Beogradu iz takođe važnog razloga. Jelena Karleuša jedna je od zvanica “Hello” žurke koja se večeras održava u našoj prestonici a za taj događaj pažljivo je birala odevnu kombinaciju.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića trenutno možda i najbolje funkcioniše kada više država stoji između njih, a za sada udaljene ovaj par drže poslovne obaveze.

Add Comment