ŠTO URADI OVO, ČOVEČE?! Fotografija neobične kuće u Srbiji digla buru na mrežama, a nikome nije jasan POTEZ VLASNIKA (FOTO)

Fotografija neobične kuće iz Sremske Mitrovice podigla je pravu buru na društvenim mrežama!

Na fotografiji koja je pre nekoliko meseci osvanula u jednoj grupi na Fejsbuku vidi se prizemna kuća na kojoj su vrata i prozori skroz zazidani i u koju se ne može tako lako ući!

Trava ispred dvorišne kapije ukazuje da vlasnik ne obilazi svoje imanje baš često, a šta se krije iza ovakvog njegovog poteza nije poznato. Na društvenim mrežama se međutim momentalno povela diskusija.

Ta kuća nije misteriozna već tužna. Ona čeka mlade ljude sa puno dečije graje i smeha. Nadam se da će se to uskoro dogoditi – napisala je jedna korisnica.

Drugi korisnik opravdava potez vlasnika.

Totalno logično. Rade ljudi u inostranstvu. Vratiće se u penziji, a dotle niko ne može da se useli – navodi taj korisnik.

Samo tako je nažalost može sačuvati – nadovezao se treći korisnik.

Pojedini komentarišu da je kuća sablasna dok poneki smatraju da je gazda hteo da se osigura da mu u kuću ne dolaze narkomani.

Ima, međutim, korisnika koji veruju da je vlasnik samo hteo privatnost i da se vrata i prozori nalaze sa stražnje strane koja se ne vidi na fotografiji.

Add Comment