NAMERNO DOSPEO U ZATVOR KAKO BI UBIO CIMERA OD 70 GODINA: Kada je naveo RAZLOG, plakali su i ČUVARI! (FOTO)

Šejn Goldsbi iz Velike Britanije namerno je ukrao policijski auto i sukobio se s njima. Cilj mu je bio da ga osude kako bi na kraju završio u zatvoru u kojem je i 70-godišnji Robert Munger.

Goldsbi je dobio da deli ćeliju baš sa Mungerom koga je na kraju iznenada pretukao nasmrt. Ovaj jezivi incident dogodio se prošle godine.

Kad su čuvari zatekli Šejna kako sa nožem u ruci stoji iznad Roberta i kaže: “Đubre je mrtvo”, odmah su ga sproveli u samicu.

Nekoliko sati kasnije, mnogi od zaposlenih u zatvoru pustili su suzu zbog motiva ubistva.

Šejn Goldsbi nije mogao da preboli činjenicu da je njegova mlađa sestra pre sedam godina silovana. Nakon što je tek ove godine saznao da iza tog i još sedam silovanja po Ostrvu stoji Robert Munger koji je u zatvoru, gledao je izgleda kako zna i ume kako da uđe u taj zatvor i ubije ga. Znao je da posle tog ubistva dugo neće izaći iz zatvora, ali bilo mu je svejedno. Kada smo ga odveli u samicu, samo je rekao kako je osvetio sestru i kako ona sad može da živi kako zaslužuje – rekao je čuvar zatvora Airway Heights priznavši da je i on zaplakao kad je čuo zašto je Munger ubijen.

Koliko je Šejn bio pri sebi dovoljno govori i podatak da je tokom deljenja ćelije sa Mungerom imao potpunu kontrolu nad svojim ponašanjem.

– Ni po čemu nije pokazivao da ima ikakav lični razlog da naudi Mungeru. Štaviše, činilo se da se korektno slažu. Više od tri nedelje bili su u istoj ćeliji. Posle nam je rekao da mu se Munger jedne večeri hvalio da je silovao neke devojke i naredne noći ga je Šejn ubio – rekli su zaposleni u zatvoru.

Šejn je u trenutku hapšenja imao cimerovu krv na sebi, koliko ga je tukao do smrti.

Šejn Goldsbi ubio je Mungera na mučki način. Prvo ga je išutirao dok je spavao, a onda je pokušavao i glavu da mu otkine.

– Analizirajući način ubistva lako je zaključiti da je Šejn tada izbacivao sve iz sebe. Svu mržnju prema Mungeru, sav bol koji je u ime rođene sestre osećao – dodaju iz zatvora.

Goldsbi se na suđenju za ubistvo Mungera izvinio njegovoj porodici.

– Mogu da zamislim kako se svi sad osećate i koliko me mrzite. Razumem vas i izvinjavam se svima. Mnogo mi je žao što ste ostali bez njega. Međutim, on je jednoj devojci koja više ne sme napolje da izađe uništio život. Ja nisam mogao da pređem preko toga. Odrastao sam s njom, ubio je u njoj svaku želju za osmehom i radošću svojim monstruoznim činom – rekao je Goldsbi na suđenju.

Add Comment