RASPAMETILA SE KADA SU JOJ PONUDILI, HTELA DA RADI ZA DŽABE: Ljubinka Klarić SVE priznala

Ljubinka Klarić oduševljena je ulogom u seriji “Klan” i tvrdi da bi glumila i bez novčane nadoknade, kao i da joj ekipa sa snimanja veoma prija.

Slavna glumica u ovoj hit-seriji, koju svakog vikenda gleda više od milion ljudi, igra Cvetu, suprugu kriminalca Bubona (Feđa Štukan).

Ljubinka priča da se raspametila kad joj je reditelj Boban Skerlić ponudio tu ulogu.

Dok sam sa sinom bila na letovanju u Herceg Novom, pozvao me je reditelj i pitao me da li hoću da radimo zajedno. Rekla sam mu: “Naravno, uvek”. Poslao mi je scenario i kazao: “Radim seriju ‘Klan’, ti igraš Cvetu”. I to je bilo to! Kada sam pročitala scenario, toliko sam se oduševila da sam htela da pristanem da snimam i džabe – iskrena je glumica.

Ljubinka se oduševila i kad je saznala da će njenog muža igrati Feđa Štukan. Glumica priča da su njih dvoje odmah “kliknuli”.

Feđa možda ljudima deluje gordo, ali uopšte nije takav. Naprotiv, veoma je komunikativan i dostupan. “Ukačili smo se” čim smo se prvi put videli. On je rodom iz Sarajeva i kada smo počeli snimanje, kroz šalu sam mu rekla da je bosanski diletant. Našalila sam se: “Ajde sada nauči nešto od mene, gledaj kako se glumi, vi tamo nemate pojma” – priča Ljubinka i dodaje da se Štukan nije naljutio:

Odmah je to prihvatio kao šalu i rekao: “De, sada mi pokaži kako da odigram”. Kada bi reditelj rekao da neka scena mora da se ponovi, on bi dobacio: “Sigurno ponavljamo zbog Štukana!” Vrlo je duhovit i voli da se šali na svoj račun – rekla je Ljubinka.

Ljubinka kaže da nema sličnosti sa Cvetom, koju igra u “Klanu”.

Cveta je ozbiljno zagazila u sve poroke da bi lakše podnela život s kriminalcem. Mislimo da žene koje pored sebe imaju opasne momke vode fantastične živote, žive u izobilju i raju, a zapravo nije tako. One proživljavaju sodomu i gomoru. Zbog toga moraju da budu na nekoj drogi, baš kao i Cveta! Nikad ne bih mogla da imam kriminalca pored sebe. Nisam taj tip osobe, a nisam ni interesantna takvim muškarcima – kaže slavna glumica.

Add Comment