DA LI STE ZNALI DA ĐINU IZ SREĆNIH LJUDI GLEDATE SVAKOG DANA? Niste imali pojma DA JE TO ONA, bićete baš u ČUDU

Od dve Đine koje smo mogli da vidimo u kultnoj seriji “Srećni ljudi” ona druga možda nije ostala upamćena kao lik koji je igrala Dubravka Mijatović, ali nakon što je ona napustila seriju u lik Đine Golubović uskočila je Jugoslava Drašković koja se kasnije dugo nije isticala drugim ulogama.

Ipak, zahvaljujući ovoj roli ostala je upamćena na glumačkom nebu Srbije i regiona, a ovih dana je možemo gledati i u nekim novim ostvarenjima. Izgled Jugoslave Drašković, međutim, dosta se razlikuje u odnosu na dane iz kojih je mnogi pamte.

Dok je izgled Jugoslave Drašković iz 1994. godine svima poznat, glumica danas izgleda drugačije, ali niko ne bi rekao da je prošlo gotovo trideset godina. Na televiziju se vratila kroz projekat “Igra sudbine” u kojoj smo je gledali svakoga dana, a verujemo da mnogi nisu prepoznali zanimljivu glumicu, ali ni u međuvremenu nije bila potpuno odsutna sa glumčake scene.

Već 25 godina igram u Pozorištancetu “Puž” i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u “Pužić” sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija “Igra sudbine”.

Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – rekla je Jugoslava ranije za domaće medije.

U odnosu na dane kada je publika upoznala kao mladu crnku, izgled Jugoslave Drašković drastično se promenio. Ona je danas ponosna plavuša a mnogi se slažu da ju je novi imidž dodatno podmladio. Možda baš zato niko ne bi poverovao da ima odraslu ćerku, ali glumica koja danas ima 53 godine zbilja se može pohvaliti prelepom naslednicom Mašom.

Add Comment