RUSI SU PRONAŠLI ŠOK SNIMAK UKRAJINSKIH VOJNIKA: Da li je moguće da OVO RADE, sve se vidi (VIDEO)

Snimak ukrajinskih vojnika koji svečano podižu američku zastavu na svom uporištu pronađen je na njhovom fleš disku, piše ruska novinska agencija FAN.

Na videu, koji je agencija objavila na svom Telegram kanalu, čuje se kako pripadnici ukrajinskih oružanih snaga govore na engleskom sa izraženim akcentom dok, pored svog, podižu obeležje SAD. Jedan od vojnika je rekao “podignite je visoko” svojim saborcima i pokušao da zviždi melodiju američke himne, ali nije stigao dalje od prvih nekoliko nota.

FAN tvrdi da je njihovoj redakciji poslat sadržaj pronađenog diska, dok se, kako navode, “svečanost” odigrala blizu sela Kominternovo (Pikuzi na ukrajinskom), nekoliko kilometara istočno od Marijupolja. Imajući u vidu da je ta teritorija već duže vreme pod ruskom kontrolom pretpostavlja se da je snimak nastao odavno, možda i pre ruskog napada 24. februara.

Vojnici na snimku nisu identifikovani, dok je FAN čak zamolio korisnike društvenih mreža da pomognu oko istrage i obaveste redakciju o svojim nalazima.

Add Comment