ĆERKA SRPSKOG MOĆNIKA ŽIVI U ČISTOM LUKSUZU: Mnogi ne mogu da veruju da ŽENA izgleda ovako posle 3. POROĐAJA

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković,Anja Stojković 2019. godine izgovorila je sudbonosno “da” suprugu Igou Valenteu čak tri puta.

Nakon venčanja u Parizu, usledile su dve glamurozne proslave, jedna u Beogradu a druga u iznajmljenom luksuzanom hotelu na jugu Francuskog grada Antibe.

Anja je aktivna na Instgarmu pa možemo da vidimo kako uživa u luksuznom životu sa svojom velikom porodicom. Naime, na njoj se ne može videti da je ikad bila trudna, budući da ima manekensku figuru i izuzetno brine o sebi.

Anja je pozirala u izazovnoj haljini koja je sve oduševila, a komentari koji su, naravno, bili samo pozitivnu su pljuštali kao kiša.

Duboki šlic pokazao je izvajanu nogu od koje zahtaje dah!

Podsetimo, Snežana, supruga Dragana Stojkovića Piksija, nedavno je javno pričala o njemu.

Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina – ispričala je Piksijeva supruga tada za “Stori”.

Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: “Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam”. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – navodi Snežana.

Podsetimo, Anja Stojković, ćerka fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, pre par meseci se porodila i na svet donela treće dete.

Add Comment