DRAGANA KATIĆ NAPUŠTA “PRVU”: Desio se TRANSFER VEKA, evo gde će sada da RADI

Muzičko takmičenje “Nikad nije kasno” od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink, a ugovor o saradnji potpisan je danas.

Pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić.

„Prošle nedelje smo potpisali ugovore za ‘Zvezde Granda’, a danas smo potpisali ugovor i za poslednji projekat za koji mi mislimo da je bitno da pređe na Pink, a to je ‘Nikad nije kasno’. To je takmičarska emisija koja će se emitovati nedeljom u 21 čas i ona je za nas od posebnog značaja“, istakao je Mitrović.

„Mi smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo“, poručio je Goran Šljivić.

Dragana Katić, popularna voditeljka ovog programa istakla je da se raduje novoj sezoni ove emisije na Pinku.

„Gledanost će sigurno biti veća. Nikad nije kasno je emisija koja ima poštovaoce iz prostog razloga što ima takvav sadržaj i što su kandidati koji se prijavljuju ljudi koji su ogolili svoju intimu i ispričali svoje živote, odnosno rekli zašto su u poznim godinama krenuli u neke nove bitke u životu“, zaključila je.

Podsetimo, prošle nedelje je potpisan ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije, a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona i ovog programa ponovo srušiti rekorde gledanosti.

„Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program“, istakao je nakon potpisivanja ugovora direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

Add Comment