OVO JE SNIMAK MARIJANE SEIFERT: Traje 4 minuta i 5 sekundi, evo KAKO SE SVE DESILO

Policija skoro pola godine traga za Marijanom Seifert (37), pobednicom regionalnog Velikog brata 2011. godine, koja se sa zagrebačke adrese na Savici otišla 27. aprila i od tada od nje nema ni traga. Njen nestanak prijavio je suprug Karlo.

Marijanine lične stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu, ali nisu pronašli Marijanu.

Takođe, sredinom avgusta, policija je iskoristila nizak vodostaj Save i intenzivirala potragu za bivšom pobednicom Velikog brata. Ponovo su pretražili područje oko Mosta mladosti i nizvodno. Nažalost, ni tada nije bilo napretka u istrazi.

Iako se o Marijani još uvek ništa ne zna, njen slučaj je glavna tema ove godine baš kao i 2011. kada je kao miljenica naroda zauzela titulu “POBEDNICE BALKANA” u okviru rijalitiju “Veliki brat”.

Sada se pojavio Marijanin snimak koji mnogi nisu videli, a koji traje četiri minuta i pet sekundi.

U njemu se nalaze najlepši momenti Marijane i Nemeša koji tačno pokazuju kako se sve desilo, te kako je njihova ljubav počela.

Add Comment