EVO KO JE SRPSKI POLITIČAR KOG JE OSTAVILA GLUMICA TIK PRED VENČANJE: Kada čujete gde je ZAPOSLEN, ZANEMEĆETE

Raskid Isidore Simijonović i Vuka Velebita došao je posle više godina stabilnog odnosa.

Kako otkriva magazin “Story”, glumica Isidora Simijonović i njen partner i politikolog Vuk Velebit raskinuli su dugogodišnju vezu tokom koje su čak i živeli zajedno. Ta vest brzo se širila glumačkim krugovima, a saznanja magazina prošle nedelje potvrdila je i sama Isidora.

Istina je da nismo više zajedno. Ipak, zbog poštovanja prema našem odnosu i njegovoj privatnosti, ne bih to dalje komentarisala – poručila je za “Story” junakinja brojnih pozorišnih predstava u srpskoj prestonici.

Malo je reći da je sve koji su ovaj skladan par poznavali krajnje začudio iznenadni krah njihove ljubavi. Isidora i godinu dana stariji politikolog upoznali su se preko prijateljice Ive Ilinčić, kada su među njima počele da se javljaju “iskre” dopadljivosti.

Otišli su na zajedničku kafu, a početkom prošle godine otpočeli su romansu. Emocije su se rasplamsavale, i par je desetak meseci kasnije otpočeo život pod istim krovom.

S njima je bio i glumičin ljubimac, pas Dante, kog je Isidora usvojila malo pre upoznavanja s Vukom, koji je zaposlen u u uspešnoj međunarodnoj kompaniji.

Add Comment