POZNATOG GLUMCA SVI VOLITE, A NIKO NE ZNA DA MU JE ONA ŽENA: Jako je POZNATA, svi ste ČULI za NJU

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Mladen Nelević je srpski i crnogorski glumac.

Nelević je rođen u Zenici. U Podgoricu je došao kad mu je bilo 17, a do tada aktivno se bavio atletikom i odbojkom. Na Akademiji scenskih umetnosti je završio glumu u klasi profesora Bore Stjepanovića.

Imao je brojne uloge u domaćim filmovima i serijama, najpoznatije su: Srboljub Šaulić u Audiciji, Milun u seriji M(j)ešoviti brak i uloga Stefana Nemanje u seriji Nemanjići – rađanje kraljevine.

Već dugo ovaj glumac je prisutan na umetničkoj sceni Srbije. Godinama je gradio uspeh i uživa u onome što je postigao na polju glume. Mladena Nelevića u poslednje vreme publika je gledala u seriji “Nemanjići”.

Mladen Nelević je, dok je tumačio lik Stefana Nemanje u “Nemanjićima“, na snimanju pao sa konja.

Kada pišem scenario, ne mogu da razmišljam da li su glumci vešti jahači ili nisu, da li su spremni. Da ne smeju da jašu u punom galopu jer se dešavaju takve stvari – rekao je scenarista Gordan Mihić u intervjuu.

Supruga i ja pružamo jedno drugom najveću podršku. I ona je u umetničkom svetu pa razume moja česta putovanja i poslovna odsustva. Tu razdvojenost kasnije nadomestimo odlaskom u našu vikendicu. Tamo volimo da se osamimo- priznaje glumac za magazin “Story”.

Ipak, jedina tuga koju nose u sebi je što nisu imali mogućnost da se ostvare kao roditelji.

Nemam nekih posebnih želja, možda bi novca moglo da bude više, ali ja stalno radim pa se ni ne žalim. Ni o roditeljstvu više ne razmišljam. Supruga i ja samo se pomirili sa tim. Bilo je želja, ali život je hteo drugačije- dodaje Mladen.

Veliku podršku u svemu mu godinama unazad pruža supruga Slavke. Ova balerina je osvojila njegovo srce, a ne krije da mu najviše nedostaje upravo tokom dana koje provodi na snimanju.

Add Comment