SRBI, JEZIVI SIMPTOMI PRETE I VAMA: Ova bolest je MEĐU PRVIMA POKOSILA NENADA JEZDIĆA, JEDVA SE OPORAVIO

Nenad Jezdić je oboleo od korone na samom početku epidemije, a u KBC “Dragiša Mišović” primljen je sa obostranom upalom pluća.

Glumac je ispričao kako je izgledala njegova borba sa kovidom-19.

– Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju – poručio je tada Nenad, dok izvor blizak glumcu priča da je u tom trenutku zadržao vedar duh.

– Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravsteno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici, te se neretko šali sa doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim, koji mu je odmah pružio svu neophodnu terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu tako i prema hiljadama drugih koji se bore sa ovom pošasti – otkrio je izvor blizak Jezdiću za Blic i dodao da je siguran da će pobediti koronu.

– On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama – rekao je tada zvor.

Add Comment