NIJE DUGO IZDRŽALA! Maja Marinković imala VRELU AKCIJU, a evo i sa kim

Tokom “Igre istine u Zadruzi” zadrugari su pričali o odnosu Maje Marinković i Marka Markovića.

Čuo sam da si rekao da su Bilal i sve veze fejk i foliranti, a da si ti jedini iskreno zaplakao za Miljanom. Zašto si plakao i šta se dešava, kakve su to emocije?

Ne možeš za pet dana da se zaljubiš u tri, četiri devojke. Sve je po emni fejk jer se Bilal istakao po priči iako ima lepo izlaganje kad ustane. on je osetio samopouzdanje i počeo da ih vrti. On jedva čeka četvrtak da gleda klipove i da se sprda sa njima – rekao je Boža.

Hoćeš da kažeš da on mene vrti? – pitala je Maja.

Ne znači da sam u pravu. Za Miljanu sam plakao jer već dva, tri dana gledam da je pratim. Krivo mi je jer sam se stvarno zaljubio u nju, ne pravim priču. Bio sam zaljubljen u karantinu u Aleksandru. U prevozu vidim devojku i pratim je da joj priđem jer sam se zaljubio. Ono što sam ja je*ao oni neće videti na kompjuteru – rekao je Boža.

Da li ti je Miljana dala nadu? – pitala je Dijana

Jeste, biće moja napolju – odgovorio je, pa pitao Petrućija:

Je l’ si zaljubljen u Valentinu ili Anastasiju pošto danima pričate?

Nisam, da jesam, rekao bih – rekao je Petrući, pa pitao Miću:

Kakvo mišljenje imaš o Bojanu za kog pričaju da napada devojke?

Boki će prvi da iz*ebe nešto javno. Pokazaće muškost. On ima hrabrost da ima odnos, pa smatram da je konkurs otvoren – rekao je Mića, pa pitao Markovića:

Ne sećam se o čemu smo pričali. Najiskrenije ne znam da sam pričao o tome. Možda je bilo povezano nešto za Anitu – rekao je Marko.

Evo Maja se pronalazi – vikao je Mića.

Okrenuli su se Mikica i Miki ka meni. jako si kvaran, oni su me pitali, a ja sam im rekla da nema veze sa mnom, mi smo se dodirivali površno. Mi smo se površno dodirivali i ljubili i to je to. Indirektno me spominješ i pokušavaš da napravišđ d**** od mene- rekla je Maja.

Bilo je normalnih, površnih dodira. pa to je normalno, momak i devojka smo bili – rekao je Marko.

Maja mu je masirala t*stise – rekao je Mića.

Add Comment