TRAGEDIJA KOJA IH JE SNAŠLA IZBRISALA IM JE OSMEH SA LICA: Sada Žika Todorović opet ima razloga za smeh sa SUPRUGOM!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Tragedija koja je Žiku Todorovića zadesila pre pet godina, kada je ostao bez sina jedinca Dejana, mogla je da ugrozi njegov brak, ali to se nije dogodilo. Supruga Žike Todorovića, Ana Todorović u tom, za svakog roditelja, najvećem bolu ostala je jaka i prisebna, a vedar duh uprkos težini na duši prenela je i na glumca.

Zajedničkim snagama supružnici su bar na kratko, bar za mrvicu uspeli da umanje bol koji im je razdirao srce i nauče ponovo da se smeju, čemu svedoče najnovije fotografije sa primorja.

Na njima glumac pozira kraj same obale mora dok u ruci drži gitaru, Ana s druge strane zadovoljno se smeška, a društvo joj pravi prijateljica. Pomenuta slika nastala je na omiljenom mestu dramskog umetnika i njegove izabranice u ribarskom mestu Bigova, gde je svojevremeno davih godina njegov pokojni otac Bora Todorović pazario plac i sazidao kuću. Interesantno je da su se supruga Žike Todorovića i glumac i upoznali u Crnoj Gori, doduše na Ada Bojani, a da su se tamo na Cetinju, rodnom Aninom mestu, i venčali.

Add Comment