MANIJAK JOJ ZAVUKAO RUKE U HELANKE PRED SVIMA, PA REKAO NEŠTO ŠTO JE SLEDILO: Horor u GSP-u, niko nije regaovao

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nakon brojnih dešavanja sa silovateljima i nasilnicima, nikakav apel nije urodio plodom.

Danas je horor preživela još jedna žena, koja je na svu sreću imala snage da se izbori sa manijakom.

Kako je objavila na profilu, manijak joj je u autobusu 33 prvo zavukao ruku u helanke, pa je zatim počeo da je dodiruje i po ostalim delovima tela. Nije prezao ni da joj se obrati direktno.

Niko od prisutnih nije priskočio da joj pomogne, čak ni vozač nije zaustavio vozilo.

Ovde se nalazi ceo opis:VAZNO!!! Danas oko 13h, usla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan) bila je ogromna guzva, a ovaj decko je prvo pokusao da mi zavuce ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo usli, poceo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu samar i pocela da vicem da li je normalan i sta radi to, a on mi je sklonio siske sa lica i rekao da zeli da me gleda dok to radi!!! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju a jedino on da me ima.

Pocela sam da vicem i da ga udaram po rukama i pokusavala da ga sklonim od sebe, ali guzva je bila ogromna, vozac autobusa nije hteo da stane IAKO JE VIDEO STA SE DESAVA, tako da sam bila primorana da cekam stanicu kako bih izasla iz autobusa. Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja ZENSKO A ON MUSKO?!!! Kada sam pozvala policiju, poceo je da bezi naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala sto bolji opis ovog manijaka.

Da napomenem, da od prepunog autobusa, NIKO OD MUSKARACA NIJE POKUSAO DA MI POMOGNE, samo neka zena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas delite, kako bi sto pre saznao identitet ovog debila… zaista ne bih zelela da jos neka devojka dozivi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju.

Add Comment