Isplivao POSLEDNJI SNIMAK Zorana i Jelene Marjanović: Jedan detalj posebno privukao pažnju (VIDEO)

Misterija ovog zločina godinama je okupirala javnost, a internetom počeo da kruži snimak na kojem Jelena na jednom veselju peva svom suprugu.

Društvenim mrežama se širi snimak na kojem Jelena Marjanović na jednom veselju peva svom suprugu, Zoranu Marjanoviću, koji je 22. jula ove godine osuđen za njeno ubistvo.

Zoranu je izrečena kazna od 40 godina zatvora.

Misterija ovog zločina godinama je okupirala javnost, a internetom počeo da kruži snimak na kojem Jelena na jednom veselju peva svom suprugu.

Kako se navodi u opisu ovog videa, ovo je poslednji snimak osuđenog Marjanovića i ubijene Jelene.

Na snimku se može videti kako Jelena peva Zoranu pesmu “Nad Kraljevom živa vatra seva”, a on se vrpoljio, pevao i smejao se.

Ono što je posebno privuklo pažnju je to da Zoran neprekidno gleda gde je Jelena, levo i desno, pa se stiče utisak da je veoma nervozan bio tokom proslave. Jelena mu posle otpevane pesme traži da izvadi bakšiš, Zoran izvlači 50 evra iz džepa, koje mu ona gotovo otima iz ruke i daje muzičarima.

Sve vreme Marjanović je prati pogledom i poteže piće. Ova reakcija za mnoge govori dosta u vezi sa odnosom supružnika.

Podsetimo, Jelena se udala za Marjanovića nakon dugogodišnje veze, a tokom braka su dobili ćerku.

Napravila je pauzu u karijeri kako bi se posvetila naslednici, ali kasnije se rado ponovo latila mikrofona, te kovala planove za povratak na estradu.

Međutim, 2. aprila 2016, dan nakon što je snimila dve strofe svoje poslednje pesme, Jelena je ubijena, svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Kako je kasnije utvđeno, Jeleni je Marjanović zadao osam kobnih udaraca u glavu. Jedan od ključnih dokaza protiv Zorana bilo je blato na pantalonama koje je nosio tog dana, koje je iste strukture kao i blato iz kanala u Crvenki, u kome je pronađeno Jelenino telo.SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Add Comment