DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO NJEGOVA ŽENA? Glumca svi OBOŽAVAMO, a pojma nismo imali da ONA stoji IZA NJEGA (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Miloš Samolov je srpski pozorišni i filmski glumac.

Rođen je 31. marta 1974. godine u Beogradu. Nakon osnovne škole upisuje Petu beogradsku gimnaziju i tu se javlja ljubav prema glumi. Svoje prve profesionalne korake ostvario je u pozorištu Dadov.

S obzirom da se u glumačkim vodama snašao jako dobro, Miloš upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu. Diplomirao je 1997. godine u klasi glumice Mire Banjac.

Od 2002. godine član je pozorišta Duško Radović.

Pored uloga u pozorištu Duško Radović, ostvario je uloge u pozorištima Atelje 212, Boško Buha, Zvezdara teatar, Madlenijanum, Kruševačkom pozorištu, Kraljevačkom pozorištu, Pozorištu Puž, u Teatru Kult i Trupi Topredo, kao i u mnogim drugim pozorištima širom Srbije.

Dobitnik je velikog broja nagrada za pozorišne i filmske uloge u zemlji i inostranstvu.

U filmu “Parada” je osvojio publiku širom regiona, ali pamtimo ga i kao Burgiju iz filma “Kad porastem biću kengur”, ali i ulogama u serijama Mile protiv trancizije ili Senke nad Balkanom.

Upisao je Akademiju umetnosti u Novom Sadu i diplomirao u klasi Mire Banjac. Od 2002. pa do danas bio je veoma aktivan i na filmu i na televiziji, ali i u pozorištu. Zapravo u većem broju pozorišta.

Glumio je u Ateljeu 212, u pozorištu “Boško Buha”, u “Zvezdari teatru”, Kruševačkom pozorištu, Kraljevačkom pozorištu, pozorištu Puž, u teatru Kult i trupi Topredo.

Možda zvuči da je lako zadobiti naklonost publike. “Izađeš na scenu i to je to?”. Mnogo je više od toga. Potrebno je sve ono što ima Miloš, talenat, harizmu, šarm, tako retku jednostavnost. I sve to žene kod muškaraca, pa bilo da je glumac ili ne, obožavaju.

Miloš Samolov je i dosta tajanstven makar kada je u pitanju njegov privatni život. Ono što nije ostalo sakriveno, to je njegova veza sa rediteljkom Majom Miloš.

Ono što nije ostalo skriveno je njegova veza sa reditlejkom Majom Miloš.

Talentovana i avangardna umetnica, koja je režirala film “Klip”, i glumac 2014. su dobili sina kom su dali ime Vuk. Rediteljka trenutno snima i svoj drugi film.

Add Comment