POKAJAO SE ŠTO JE NAZIVAO DEBELOM KRAVOM I PREVARIO: Ovo što je ona uradila ostavilo mu GORAK ukus u USTIMA! (FOTO)

Kada je Betsi Ajala iz Teksasa doznala da je njen suprug vara, ostala je slomljena pogotovo zato što je tek rodila njihovo prvo dete. Ipak, još više su je pogodile poruke koje je neverni suprug slao svojoj ljubavnici, a u kojima je Betsi nazivao debelom kravom.

Betsi se, naime, borila s viškom kilograma, a kada je prestala da tuguje zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako će se najbolje osvetiti svome bivšem mužu. Novopečena majka odlučila je drastično da promeni svoj život, pa je smršala više od 50 kilograma i danas izgleda neprepoznatljivo.

Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu, a njenom bivšem suprugu je verovatno žao što ju je ikada nazvao debelom.

– Iskreno, zahvalna sam na onome što mi je uradio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog vežbanja, ali onda sam shvatila da moram da se promijenim zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer – ispričala je ona.

Betsi je celi svoj život imala problema sa kilažpm. Nakon porođaja, pala je u postporođajnu depresiju, pa se situacija još više pogoršala jer je utehu samo pronalazila u hrani. Sa bivšim suprugom bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina, pa je od njega očekivala razumevanje.

Počela je da pazi šta jede i dobro se držala dok dva dana pre Božića nije otkrila poruke na njegovom Fejsbuku. Varao ju je sa kolegicom na poslu kojoj je pisao da mu je supruga debela krava.

– To me užasno pogodilo jer mi je uvek govorio da dobro izgledam i podsticao me čak da se nezdravo hranim, kao da je hteo da zauvek ostanem takva – ispričala je Betsi, koja je ipak uspela da se izvuče pa je nastavila sa zdravim životom.

Sa bivšim suprugom sada je u dobrim odnosima budući da imaju zajedničko dete, ali kako se on oseća zbog njene promene, to možda nikada neće otkriti.

Add Comment