NIKOLA KOJO SE MEĐU PRVIMA OGLASIO POVODOM SMRTI: “Počivaj u miru, PALI SMO” (FOTO)

U jeku borbe protiv internet i bilo kakvog drugog oblika nasilja, javnost se priseća i mnogih ličnosti koj isu oštro osudili zlostavljanje na društvenim mrežama.

Među njima je jedan od prvih istupio i Nikola Kojo, koji je nakon tragične smrti Kike Đukić (21) poručio mladima da uvek ima izlaz od problema, ma koliko se to činilo nemoguće.

Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela – poručio je Kojo, a onda u komentarima napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke.

Moć vređanja i seksizma – naslovio je Kojo svoj komentar i produžio.

Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad – napisao je Kojo te na kraju dodao.

Kika, počivala u miru. Mi kao društvo smo pali na ispitu ljudskosti i humanosti – poručio je glumac.

Add Comment