9 OD 10 ŽENA SV*ŠI ZA MINUTU: EVO ŠTA TREBA RADITI – OSTAT ĆETE BEZ TEKSTA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ukoliko vam je cilj da vaša voljena uživa u seksu, evo nekoliko okidača koji će vam pomoći da je dovedete do ludačkog orazma.

Zadnji deo vrata.

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kod žena. Područje ispod potiljka glave je izuzetno osetljivo na dodire, pa nežni poljupci i uzdasi će zagrejati njeno telo, a topli dah će je naježiti od glave do pete.

Donji deo leđa.

Nežni dodiri na donjem delu leđa su veoma prijatni, ali kada naslonite vlažne usne i nežno je poljubite, to će joj pružiti totalno drugačiji osećaj. Područje iznad stražnjice je snažna erogena zona i ukoliko želite da doživi vrhunac, krenite da je nežno ljubite po tom delu tela.

Stopalo.

Iako postoje žene koje obožavaju da im muškarac nežno ljubi stopala i nožne prste, veliku većinu ovakav način zavođenja ne zanima. Međutim, postoji jedna veoma snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce, već nežne dodire. Sredina gornjeg dela stopala je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti veliki okidači za snažan orgazam.

Ušna resica.

Većina muškaraca koriste ovu erogenu zonu na potpuno pogrešan način. Oblizivanje ušne školjke uopšte nije potrebno. Dovoljna je nežna igra s ušnom resicom koja predigru može dovesti na veći nivo nego što je to bio slučaj do sada.

Add Comment