MOLI ZA OPROŠTAJ I TO JAVNO! Mitrović će nakon velike DRAME ZABORAVITI SVE OVOM ČOVEKU?

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju, a sinoć su, po napuštanju stanice, otkrili svoju stranu priče, dok je Kristina Spalević malo potom otkrila šta radi sa verenikom.

Kako smo već pisali, Kristijana i Emila je po napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina.

Fotoreporter našeg portala sačekao je dvojicu bivših zadrugara ispred policijske stanice u Pećincima, iz koje su izašli vidno ozbiljni i umorni od dugog razgovora sa nadležnim organima.

Kamenov se nakon privođenja oglasio za medije i istakao da mu je žao što je uopšte došlo do pomenutog incidenta.

  • Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom – izjavio je Emil za Pink.rs i zahvalio se na ukazanom poverenju, te izrazio veliko žaljenje zbog toga što je sebe doveo u ovakvu situaciju.

Trudna Kristina Spalević je na Instagramu pokazala kako razmenjuje nežnosti sa Kristijanom Golubovićem, koji ju je ljubio, dok je javnost šokiralo njeno podržavanje verenika u haosu koji je juče nastao u “Zadruzi”.

  • Moje zlato – napisala je Kristina kratko.

Kristijan, inače, moli Željka Mitrovića da ga vrati u rijaliti.

  • Dogovoriću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje deteta – kazao je Golubović za Blic

Podsetimo, Kristijan Golubović i Emil Kamenov su fizički nasrnuli na cimera, Uroša Ćertića i time su prekršili jedno od glavnih pravila u Zadruzi zbog čega su diskvalifikovani.

-Dragi zadrugari doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani zbog nasilničkog ponašanja.

-Televizija Pink se intenzivno bori protiv svake vrste nasilje i osuđujemo najstrožije njihove postupke- glasilo je u saopštenju, a onda je i Mitrović na svom poriflu na Ig podelio snimak i napisao ozbiljan tekst.

Kako televizija Pink, ja lično i kompletna Pink Media grupa vodi sveopštu borbu protiv svakog oblika nasilja, to podrazumeva i apsolutno neutralisanje svakog oblika nasilja i u rijaliti programu Zadruga! Nema više ni minimuma tolerancije, Doneo sam odluku da se HITNO DISKVALIFIKUJU Kristijan Golubović, Emil Hamenov.

Add Comment