Lidija (21) se UBILA kada je videla šta joj dečko krije u telefonu: Njene poslednje PORUKE bude jezu

Lidija je tog kobnog dana i svom dečku poslala čitav niz poruka dok je on bio na poslu.

Slučaj devojke po imenu Lidija Roberts (31) iz Velike Britanije, koja je sebi oduzela život nakon što je saznala da je dečko sa kojim je u vezi pedofil šokirao je mnoge.

Naime, poslednje poruke koje je Lidija uputila prijateljici, ali i njemu samom, ubrzo potom su objavljene u britanskim medijima.

– Uništio mi je život … Živim s pedofilom – napisala je svojoj najboljoj prijateljici u poruci, prenosi The Sun.

Takođe, Lidija je tog kobnog dana i svom dečku Adamu Velsu poslala čitav niz poruka dok je on bio na poslu.

– To je baš pogrešno, na toliko nivoa. Pogledaj tu fotografiju i reci mi da nije nezakonita – glasila je jedna od poruka koje je Lidija poslala dečku.

U drugoj poruci prebacila je svom dečku da ju je odvojio od porodice i prijatelja, a zatim mu je poslala: ”Ti si odvratan čovek”.

Njen dečko se u početku pravdao da je spomenuta fotografija iz “nekog starog porno filma”, a kasnije je molio i govorio joj “da će se srediti”.

Iste večeri, Vels je izašao sa prijateljima, a Lidija je sebi oduzela život obesivši se u kući u kojoj su živeli u Redklifu. Po povratku iz grada, on je pronašao njeno telo.

Lidijina porodica veruje da je Adam odgovoran što je Lidija sebi presudila. Njeni roditelji za tragičnu vest saznali su dok su bili na putovanju.

Inače, tokom istrage otkriveno je da je Lidija Roberts imala istoriju pokušaja samoubistva i propisani su joj lekovi za depresiju.

Adam Vels optužen je za posedovanje 31 nepristojne fotografije dece. Osuđen je na kaznu društveno korisnog rada, naređeno mu je da završi 150 sati neplaćenog posla i plati dodatak žrtvi u iznosu od 85 dolara.

Loading...

Add Comment