DESILA SE NEKA ČUDNA SIMBIOZA!Tika Špic se zaljubio na snimanju serije Porodično blago i to nećete verovati U KOGA

edan od najšarmantnijih likova u čuvenoj seriji “Porodično blago” do danas je ostala Žake, supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.

Posebno su upečatljivi njeni urnebesni dijalozi sa Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu” – priznao je Smiljković.

– Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Biljana Nikolić je, inače, osim “Porodičnog blaga”, igrala još u seriji “Agencija za SiS”, a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

Add Comment