KAD BUDETE VIDELI KAKO SADA IZGLEDA KAĆA ŽIVKOVIĆ PAŠĆE VAM VILICA: Promenjen LIČNI OPIS, jel ovo ISTA OSOBA?

Pevačica Katarina Živković objavila je snimak kojim je naterala pratioce da ga pogledaju nekoliko puta.

U popularnom takmičenju ostvarila je zapažen uspeh kada je ušla u top deset pevača koji su dobili pesmu i ugovor sa „Grand produkcijom“. Nakon toga, usledio je prvi singl „Kad te ne volim“, a ubrzo i drugi hitovi koji su je proslavili i izdvojili od ostalih učesnika ovog talent šoua. Danas važi za jednu od najtraženijih, ali i najzgodnijih pevačica na našoj estradi.

Iako je prepoznatljiva po tamnoj kosi, pevačica je na početku svoje karijere bila plava, a za ovih 14 godina na javnoj sceni, ne krije da je imala nekoliko estetskih korekcija.

Ona je objavila na snimak na kom izgleda poput svetskih top-modela, međutim, svima je odmah zapalo za oko da je mlada folkerka potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prirodni izgled s početka karijere.

Sada je pokazala vidno zategnuto i preplanulo telo, a sve je začinila posebnim mejkapom.

Kaća je na svom Instagramu objavila stori na kojem još jednom pokazala koliko je zgodna.

Ipak, modna kombinacija je pun pogodak ove sezone, te je potpuno uklopila savršenu liniju i taman ten uz nijanse bež boje.

Svima se posebno dopao gornji deo koji je raskopčala, a ispod je nosila brushalter sa resicama koje je istakao grudi. Ipak, ravan stomak koji se nazirao je sam mnogih žena, te je jasno da Kaća ne odustaje od teretane i treninga.

Mediji su u nekoliko navrata, pokušavali da je povrede poredeći njene fotografije sa početka i danas, ali ona se od zlonaremnih kritika uvek žustro branila.

-Ne stidim se ovoga nego sam ponosna na ovu 18-godišnjakinju, upornu, malo više lakomislenu, ali vrednu klinku, sa tankim, nacrtanim obravama, blajhanom kosom i stajlingom iz horor filmova. Volim svoje stare slike i snimke jer su oni dokaz i pokazatelj koliko su počeci teški i koliko sam sazrela, napredovala u svakom smislu. Nikada se nemojte stideti vaše prošlosti već učite i radite na sebi, budite ponosni na svaku vašu grešku, da ne kažem „izdanje“. Ja jesam!- odgovorila je Kaća jednom prilikom na medijke uvrede.

Add Comment