POSLE ŠEST MESECI ZABAVLJANJA SA GUDELJOM ANASTASIJA OBRADOVALA PORODICU PRELEPIM VESTIMA: E pa neka je sa srećom

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Pre tačno pola godine veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja otpočela je, kako to inače biva prvim poljupcem. Mlada pevačica i fudbaler od prvog momenta potpuno su opčinjeni jedno drugim, te nastoje da postojeće emocije nadograde i u tome su za sada vrlo uspešni. Mada žive kilometrima razdvojeni, na dve adrese, svakodnevno međusobno prireduju iznenađenja, a poslednjim, koji se sastoji iz buketa crvenih ruža i poruke, ćerka Svetlane Cece Ražnatović se čak pohvalila i pratiocima na “Instagramu”.

Naime, na šestomesečnicu veze Nemanja je odlučio da obraduje Anastasiju, poslavši joj na kućnu adresu poklon uz reči: ” Srećna šestomesečnica moja srećo”, a zadovoljstvo tim povodom, mada nastoji da privatnost i vezu sačuva što više od javnosti, Tasa nije mogla da skrije.

Uz buket i ceduljicu sa dirljivim rečima, Ražnatovićeva je objavila i par fotografija koje svedoče intimnim trenucima sa Gudeljem.

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u par slika dočarana je, a svi koji su imali prilike da tim putem osete emociju zaljubljenog para nisu mogli ništa drugo do da čestitaju.

Add Comment