Šokantan snimak najlepše novinarke: Sevnulo međunožje u programu uživo! (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Najpopularnija sportska novinarka u Evropi Dileta Leota ponovo se našla u centru pažnje italijanske javnosti. Dileta je već godinama zaštitni znak DAZN televizije i često je viđamo na terenima u Seriji A.

Nakon što se pojavila na TV ekranima mnoge je oduševila izgledom i lepotom, te je za svega nekoliko meseci od nepoznate voditeljke postala jedna od najpopularnijih novinarki u svetu sporta.

Diletu prati čak 8.6 miliona ljudi što je dovoljan pokazatelj koliko je ona zaista popularna.

Nakon letnje pauze, Dileta se vratila na TV ekrane DAZN televizije, a pre nekoliko dana bila je i u jednoj od emisija i zbog neverovatne situacije ponovo se našla u centru pažnje.

Naime, u emisiji zabavnog karaktera jedan od njenih kolega odlučio je da se našali s njom, te je namestio Dileti u emisiji da je zaliju vodom što su na kraju i uspeli, a to je popularnu novinarku itekako iznenadilo. Kad je ustala i pokušala da mu uzvrati, Dileta se okliznula i pala što je nasmejalo sve prisutne u studiju.

Međutim, na svu sreću Dileta je prošla bez povreda, te se na kraju i sama smejala zbog toga što je bila svesna da ova emisija ide uživo i da je cela Italija mogla da vidi njen pad, ali ne samo to. Videla je i poprilično veliki komad njenih “bedara”.

Naravno, ubrzo nakon toga to je postala glavna tema na Apeninima, a na kraju se pojavio i snimak.

Add Comment