Manijak mu proganjao ćerku, a onda je otac napravio SAČEKUŠU: Kamera zabeležila JEZIV trenutak (VIDEO)

U digitalnom dobu nije lako zaštititi decu od opasnosti, zbog čega postoje brojni kompjuterski programi koji pomažu roditeljima da prate internet aktivnosti svoje dece.

Jedan takav program upozorio je oca iz Oklahome da je njegova 15-godišnja ćerka u opasnosti.

Saznao je da je razgovarala sa muškarcem duplo starijim od nje – 33-godišnjim muškarcem koji je želeo da je upozna.

– Slao joj je poruke i tražio od nje da ide na sastanak, tip sastanka na koji će uzeti njenu nevinost, rekao je otac.

Nepotrebno je reći da je otac, koji svoj identitet skriva, bio u velikom šoku.

Otac je navedene dokaze odneo policiji, ali su mu oni rekli da ne mogu ništa da preduzmu dok se navodni predator lično ne pojavi.

Predani otac je tako preuzeo stvari u svoje ruke.

Poruke njegovoj ćerki ukazuju da je predator planirao da dođe u porodičnu kuću iste noći. Otac je znao da mora da ga zaustavi, pa je smislio plan da zaštiti svoju ćerku.

Uz pomoć nekoliko rođaka, otac je pripremio zamku u svom dvorištu.

Postavili su skrivenu kameru i uperili je u šator gde je predator mislio da sretne 15-godišnju devojčicu. Ali u šatoru je bila odrasla žena.

Predator je došao i uvukao se u zadnje dvorište usred noći. Mislio je da će upoznati maloletnu devojku, ali umesto toga njegov otac i još dvojica muškaraca srušili su ga na zemlju.

– Rekao sam mu da je zakoračio u pogrešno dvorište, i da se upetljao sa pogrešnom devojkom, rekao je hrabri otac.

Predatoru su osigurali ruke i noge sajlom i pozvali policiju.

Policija ne preporučuje da civili uzmu pravdu u svoje ruke, ali su bili impresionirani ovom operacijom u dvorištu, nazvavši je “skoro profesionalnom”.

– Oni su to uradili bez da su ga povredili, niti da su ostavili bilo kakve modrice i tragove, ali mi ne ohrabrujemo građane da ikada uzmu zakon u svoje ruke. Plaćeni smo da preuzmemo takve rizike, rekao je policajac Džodi Suit.

Na sreću, ovaj otac je bio veoma savestan u vezi sa aktivnostima svoje ćerke na mreži. Da nije vodio računa ko zna kako bi se priča završila.

Add Comment