ISPLIVAO SNIMAK ZORANE MIHAJLOVIĆ IZ TERETANE: Au, kakva žena, ovo je nerealno!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dijeta Zorane Mihajlović polako, ali sigurno dala je i te kakve rezultate. Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike smršala je 18 kilograma i to na vrlo jednostavan način.

Zorana je otkrila da ustaje oko četiri, pola pet, a leže ranije. Svako jutro prošeta kućne ljubimce i na prazan stomak popije sok od jabuke, cvekle i šargarepe.

Važno je da oko podneva poštujem vreme za obrok, koji se sastoji od kombinacije svežeg povrća, a po podne meso, riba, zeleno povrće i salata. I, naravno, posle posla, pet puta nedeljno idem na trening, uglavnom pilates, a uskoro počinjem da treniram boks ‒ rekla je ministarka za „Srpski telegraf“.

Dijeta Zorane Mihajlović definitivno je uspela, a tome u prilog govore i najnovije fotografije. Ministarka sve više eksperimentiše bojama, pa se prilikom obilaska distributivno-dispečerskog centra „Elektrodistribucije Srbije“ u Nišu pojavila u veoma modernom izdanju.

Crnu odevnu kombinaciju razbila je trendi pink bojom. Karmin, lak za nokte i ešarpa na krupne tufne dali su stilu Zorane Mihajlović dozu vedrine i nonšalancije.

Pun pogodak!

Add Comment