Šta se desi kada sin Dmitrija Peskova dobije poziv za mobilizaciju? EVO KAKO JE BAHATO ODGOVORIO NA POZIV!

Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin naredio uvođenje delimične mobilizacije na teritoriji čitave zemlje, sin jednog od najbližih saradnika prvog čoveka Kremlja Dmitrija Peskova bio je glavna zvezda prevare koja je dokazala da se mobilizacija, kao i uvek, sprovodi samo na odabranim ljudima, dok izuzeci od pravila postoje.

Nikolaj Peskov (32), sin Putinovog portparola Dmitrija Peskova, je dobio telefonski poziv, a sa druge strane slušalice je bio poznati jutjuber Dmitrij Nizovstev koji se lažno predstavio kao vojni oficir.

Nizovstev je Peskovu objasnio da ga zove zbog mobilizacije, nakon čega je Nikolaj zamucao i počeo da objašnjava zašto on neće u rat. Jasno je dao do znanja da će „povući veze“ u Kremlju kako ne bi bio mobilisan.

Razgovor Peskova i Nizovsteva je snimljen uživo u YouTube emisiji „Popular Politics“, kanalu koji je povezan s ruskim opozicionarom Aleksejem Navaljnim. Razgovor je tekao ovako.

Jutjuber: Zdravo. Hajde da ne spuštamo slušalicu, kao prošli put.

Peskov: Zašto me zoveš…?

Jutjuber: Zato što, gospodine Peskov, mi smo vam danas poslali poziv za regrutaciju i elektronskim putem. Ali još niste odgovorili.

Peskov: Naravno da neću biti tamo u 10 sati. Morate shvatiti da sam ja gospodin Peskov. Nije baš u redu da budem tamo (u regrutnoj kancelariji).

Peskov je izjavio i da ima „političkih nijansi“ u vezi sa pozivom bez objašnjenja da je njegov otac Putinov porparol i zamenik šefa administracije Kremlja.

„Ako moram da branim državu, to nije problem, ali moram da shvatim izvodljivost mog dolaska tamo“, dodao je Nikolaj Peskov i kazao da će otići u rat ako ga nazove Putin i naredi mu.

Add Comment