SRBI SE ŠOKIRAJU KADA ČUJU KOLIKO GODINA IMA NATAŠA NINKOVIĆ: Ovo deluje skoro NEREALNO!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Glumica Nataša Ninković proslavila je u julu jubilarni rođendan u rodnom Trebinju, uz svoje najbliže, a oni su joj priredili neverovatno iznenađenje.

Lepa Nataša nije skidala osmeh s lica dok je stajala ispred torte na kojoj je bila napisana i njena godina rođenja, i dok su joj prijatelji pevali rođendansku pesmu.

Međutim, u toki večeri glumicu je iznenadio Dejan Petrović sa svojim bendom, a izraz lica naše glumice govorio je više od hiljdu reči, tako da je malo reći da je bila oduševljena.

Na prvi pogled reklo bi se da je nemoguće da se 12 muzičara pojavi neprimećeno i kao iznenađenje, ali uz pomoć Natašine porodice i prijatelja, uspeli smo da joj priredimo nesvakidašnje rođendansko iznenađenje – napisao je Dejan na svom Instagramu.

Započeli su sa pesmom “Čaršija”, vanremenskim hitom Al Dina, a glmica se već posle prvih strofa uhvatila za mikrofon, i pridružila pevaču.

Ni glumaca Sloboda Mićalović nije izdržala, pa je i ona zapevala “Kad zamirišu Jorgovani”, i tako razveselila masu još više.

Ona je rođena 1972. godine i napunila je 41, a svi su šokirani budući da izgleda dosta mlađe!

Add Comment