MILOMIR MARIĆ UPRAVO POSLAO PORUKU JOVANI JEREMIĆ: Pokušao ŽESTOKO DA JE PONIZI, pomenuo joj i KUĆU

Milomir Marić oglasio se nakon što ga je voditeljka Jovana Jeremić prozvala na Instagramu zbog njegovih reči na njen račun u jutarnjem programu.

Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, pa istakla da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je “učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja”.

Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće – poručio je Marić kratko za 24sedam.

Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod****vački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, “Alisa u zemlji čuda”, i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem.

Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika – pričala je Jovana Jeremić.

Loading...

Add Comment