O JUČERAŠNJOJ SLAGALICI PRIČA CELA SRBIJA: To što je viđeno OSTAVILO JE LJUDE BEZ TEKSTA, PAZITE SAMO! (VIDEO)

Četvrtfinalni susret 154. ciklusa “Slagalice” između Jovana Erora i Miroslava Kordića je bio jedan od boljih okršaja u poznatom kvizu koji se emituje na RTS-u. Publika je mogla da uživa kako u dobrom znanju takmičara, tako i u neizvesnoj partiji. Ipak, na kraju je jedan od njih prošao u polufinale.

Prednost posle prve partije je imao Miroslav, koji je vodio 30 poena razlike. Ipak, posle prve igre “Slagalica”, Jovan je anulirao Kordićevu prednost.

Do samog kraja nije se znalo ko će da pobedi. Takmičari su se smenjivali u vođstvu, a odlučivale su “Asocijacije”. U prvoj je bio bolji Miroslav i poveo rezultatom 264:253.

Ipak, Jovan se nije dao. Drugu “Asocijaciju” je rešio, što je bilo dovoljno za pobedu. Eror je slavio rezultatom 280:264 i dobio aplauz od Kordića.

Bilo je izazovno… Mislim da je ovo finale pre finala. Ne znam ko su drugi takmičari, ali stvarno zaslužuje sve pohvale ovakav meč. Ja nisam igrao zanimljiviji meč – rekao je pobednik Jovan Eror.

Mogu da kažem da nisam imao sreće, jer sam dobio ovakvog protivnika. To je samo moja nesreća, čovek je jednostavno bio bolji, zasluženo pobedio i nema tu za čim da se žali. Ja se nadam da će da osvoji i ovaj ciklus i superfinale, pa da bar mogu posle da hvalim da sam izgubio od protivnika superfinala. Želim mu sve najbolje – rekao je fantastični Miroslav Kordić.

Svaka čast, viteški, tako treba – pohvalila je Miroslava voditeljka Milica Gacin.

Pogledajte kako je bio u ovoj neizvesnoj i odličnoj partiji “Slagalice”.

Add Comment