SRPSKA GLUMICA DOŽIVELA NESREĆU, ODMAH JOJ AMPUTIRALI DEO RUKE! Cela Srbija je potresena

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Lik Une Hristić na velika vrata vraća se u seriju “Igra sudbine” u novoj, četvrtoj sezoni, koja od ponedeljka, 12. septembra, počinje da se emituje na TV “Prva”. Unu, suprugu Luke Kanačkog (Stevan Piale) u drugoj sezoni igrala je glumica Dragana Mićalović, koja je nakon toga zbog drugih projekata morala da napusti snimanje, pa se Unin lik u trećoj sezoni nije pojavljivao.

Međutim, u četvrtoj sezoni uslediće novi obrti čiji će akter ponovo biti Una Hristić, a glumica koja je zamenila Draganu je Nina Proročić Rukavina, članica Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, piše portal “Film i TV”.

Nina je u detinjstvu doživela nesreću zbog koje joj je amputiran deo desne ruke, a o tome je jednom prilikom i govorila. Nesreća se dogodila dok se kao dete inhalirala.

– Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće”- ispričala je glumica svojevremeno za emisiju “Dobro u ljudima”.

Nina, međutim, nije dozvolila da je kobni događaj zaustavi u ostvarenju ciljeva. Kao dete je učestvovala u svim aktivnostima u kojima su učestvovali i njeni vršnjaci, a kada je došlo vreme da upiše fakultet ostvarila je svoj najveći san – upisala je i diplomirala glumu i stala na “daske koje život znače”.

– Ja sve mogu, prva sam se popela na razboj, radila kompletnu gimnastiku, igrala odbojku, igrala sam folklor, bila sam solistkinja. Nema za mene prepreka, jedina prepreka mi je da isečem meso u tanjiru, ali sve ostalo mogu, tako da ja to ne smatram invaliditetom. Ja sam sama sebi najveća podrška. Jako je lepo imati podršku okoline, ali ja moram imati podršku same sebe da bih stigla tamo gde hoću- iskreno je ispričala Nina u pomenutoj emisiji.

Da će publika u novoj sezoni Ninu gledati kao Unu Hristić potvrdio je i scenarista “Igre sudbine” Žarko Jokanović, koji je najavio uzbudljive preokrete.

Add Comment