FOTKA OSVANULA U NEMAČKIM MEDIJIMA! Dragana UHVAĆENA u NEVIĐENOM izdanju: Svi gledaju kako izgleda, ŠTA JE BRE OVO?

Izgled Dragane Mirković sa popularnog festivala izazvao je veliku pažnju kako svih prisutnih tako i nemačkih medija

Nakon duge pauze izazvane pandemijom koronavirusa, proteklog vikenda otvoren je ovogodišnji Oktobarfest u bavarskoj prestonici te okupio brojne posetioce koji osim u piću i hrani uživaju i u veoma dobroj i pozitivnoj atmosferi. Najveći festival piva na svetu privukao je i našu pevačku divu, a izgled Dragane Mirković na ovom spektakularnom događaju nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U više navrata imali smo prilike da vidimo kako Dragana izgleda u srpskoj narodnoj nošnji, a da joj stajling u duhu nemačke tradicije takođe odlično stoji, uverili nas je najnovijom fotografijom sa pomenutog festivala.

Naime, pevačica je pozirala sa velikom kriglom piva i širokim osmehom koji svedoči da se u veseloj festivalskoj atmosferi i te kako dobro provodi.

Pevačica inače redovno posećuje Oktobarfest u društvu supruga Tonija i prijatelja, a ove godine sa njom je i ćerka Manuela koja je takođe objavila fotografiju iz Minhena nastalu pored mnoštvo liciderskih srca, jednog od simbola ovog čuvenog festivala, koji svake godine okupi više od šest miliona ljudi.

Add Comment