SUPRUGA PREKLINJE OTMIČARA DA OSLOBODI AUTOMEHANIČARA: Novi detalji velike drame na Karaburmi DEVOJKA TAOCA NE PRESTAJE DA PLAČE

Talačka kriza na Karaburmi i dalje traje!

Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu drži nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) koji je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.

Otmičar koji drži Slobodana navodno dolazi da popravlja skuter kod njega i upravo njegova žena pregovara da ga pusti.Na mesto talačke krize stigle su i porodice nasilnika i taoca koji razgovaraju sa pripadnicima MUP.

Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji – kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Upravo je došla i devojka Slobodana Trifunovića koja kaže da je od komšija čula za talačku krizu.

Nadam se da će sve biti dobro i da će izaći živ. Imala sam veliku porodičnu tragediju i troje članove porodice mi je preminulo i ne bi mogla da podnesem da mu se nešto dogodi – kaže partnerka taoca kroz suze.

Add Comment