MAJA ĆE SE SKAMENITI KAD BUDE VIDELA KO ULAZI U ZADRUGU! Nacija u ŠOKU, da li se ovo stvarno DEŠAVA?!

Filip Car i dalje je jedan od potencijalnih učesnika nove sezone “Zadruge”, a sada se oglasio i poslao poruku rijaliti učesnicima

Iako tvrdi da neće da uđe jer, kako kaže, ne želi da napravi haos, Filip se izgleda uveliko priprema za učešće u “Zadruzi 6”.

Da uđem u rijaliti, a? Pa da napravim kataklizmu neku opet da i vi vani i ovi unutra imate o čemu da pričate, da se svi lepo zabave i zarade, a ja da ga ppšim! Može, može, ali u k**cu više! Očito je to sve viša matematika za mene, a pošto nisam Ajnštajn, ne lovim se više na teorije relativnosti! A realno i šta bih ja unutra?

Da slušam Kristijana kako ogovara na svakom ćošku, da onom vozaču Hitne pomoći objasnim da je isforsiran u svemu, da onom teletabisu kaskaderu puknem šamar da ga vratim u duboko detinjstvo gde nema verske i nacionalne osnove ili da Maji i još par njih dokažem da su stvarno dobile crveni karton u mom životu! Iznervirao sam se na ovo divno jutro, znam da vam fali istinska ljudina, ali nemojmo se vređati! – napisao je Car.

A potom je Marko Janjušević Janjuš objavio fotografiju s Carom s kojim se provozao gradom i kako je otkrio, odvezao ga kod frizera. A šta bi na ovo rekla Maja Marinković koja je bivša ljubav obojice, verovatno ćemo saznati ako i Janjuš i Filip uđu u “Zadrugu 6”.

Podsetimo, Iveta Talazova, supruga učesnika “Zadruge” Emila Kamenova, prvi put se oglasila za srpske medije povodom prisnog druženja njenog muža sa atraktivnom Majom Marinković.

Na početku razgovora, Iveta je za Pink.rs istakla da je njen suprug još uvek povučen zbog jezičke barijere, budući da dolazi iz Bugarske, te da će mu biti potrebno još nekoliko dana da se opusti, a potom je prokomentarisala odnos njenog muža i Maje Marinković.

Ne znam da li je on njoj privukao pažnju ili ona njemu (smeh). Što vi mislite da se ona sviđa Emilu? Ne znam, vreme će pokazati tamo ko prema kome ima simpatije. Lepi su muškarci, lepe žene, u jednoj su kući svi, videćemo.

Add Comment