STRAVIČNO PREDSKAZANJE BABA VANGE O KRALJICI ELIZABETI: Njene REČI ODZVANJAJU, HOROR PREDVIĐANJE

Vangelia Pandeva Gušterova rođena je u Strumici u Severnoj Makedoniji. Poznatija kao “baba Vanga” bila je bugarska proročica, a slavu je stekla neverovatnim predviđanjima.

Nesreća se ujedno i povezuje s početkom njenih proročanskih sposobnosti i vizija. Do svog punoletstva je živela u sanatorijumu u blizini Beograda. U školi za slepe u Zemunu se učila kućnim poslovima da bi se potom vratila u Bugarsku i brinula o mlađoj braći i sestrama.

Godine 1940. ostala je bez oca pa je porodica upala u teške finansijske probleme. Navodno je upravo u tom razdoblju otkrila da ima sposobnost komuniciranja s ‘drugim svetom’.

Mnoga njena proročanstva su se zaista obistinila. Proročica je postala poznata u svetu tek nakon smrti, zbog ispunjenog proročanstva o terorističkom napadu 11. septembra 2001. godine na njujorške kule Bliznakinje.

Navodno je prorekla čak i svoju smrt 11. avgusta 1996. godine. Iako je bila nepismena, njena proročanstva pisali su prijatelji i rodbina.

Predvidela je i Drugi svetski rat, a čak joj je i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, a razočaran je izašao iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Predvidela je mnoge druge katastrofe, ali i nakon smrti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.

Predviđanja za 2022. godinu.

Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

Pad meteorita. Procenila je sudar velikog meteorita sa Zemljom.

Ekonomska kriza. Države koje imaju dolar kao valutu biće najviše pogođene krizom.

Klimatske promene. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno otopljenje predstaviće naredne godine veliku prijetnju flori i fauni.

Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti lošije, a govorila je i o misterioznoj bolesti s ozbiljnim posledicama na njegovo uvo i mozak.

Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II izgubiće bitku za život i prepustiti tron sinu Čarlsu.

Add Comment