ČUDO NA GROBU JUTJUBERKE KIKE ĐUKIĆ: Devet meseci od SMRTI desila se NEVEROVATNA STVAR! (FOTO)

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu 9. decembra 2021. godine.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera, sedam meseci kasnije utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Na kompjuteru u sobi gde je nađeno telo ostavljene su oproštajne poruke adresirane na više lica. Nije utvrđeno da je bilo koje drugo lice bilo sa njom u stanu.

Prošlo je devet meseci od kako je slavna jutjuberka preminula, a njena majka Nataša Đukić veoma teško podnosi dane bez svoje ćerke. Danas je Nataša na svom Instagram profilu podelila prizor koji je zatekla na Kikinom grobu.

Naime, nesrećna žena je objavila fotografiju svoje ćerke i napisala da je beli leptir sleteo na Kikin grob

“Danas, na devet meseci od kako je nema, beli leptir je doleteo na Kikin grob i bio sve vreme na cveću. Duša mi se raspada od tuge i bola…”, napisala je neutešna Nataša.

Add Comment