DUŠKU PUNO SRCE KARLEUŠI NIJE SVEJEDNO: Ćerke se podelila, Nika ODLUČILA da pođe za TATOM!

U prvom intervjuu koji je dala nakon što je rodila ćerku Atinu, Jelena Karleuša je Ognjenu Amidžiću iskreno priznala da ne bi želela da se devojčica bavi fudbalom.

Volela bih da krene mojim stopama – poručila je te 2008. godine.

Čini se da je dobro “prorekla” budućnost devojčice, budući da Atina fizički dosta podseća na slavnu majku. Visoka je i plava, za sada je prošetala manekenskom pistom, a ko zna, možda je u planu i estradna scena.

Ipak, od genetike je teško pobeći, pa je druga ćerka, Nika, izabrala travnati teren i loptu. Pre nekog vremena počela je da trenira fudbal u Crvenoj zvezdi, i za sada joj odlično ide.

Želela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao. Gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi ide – izjavila je mlađa ćerka Duška Tošića i Jelene Karleuše.

Najveća podrška su mi mama i tata. Mama misli da sam dobra u tome i podržava me – otkrila je Nika, koju Jelena u svakoj prilici javno pohvali.

Podsetimo, povodom pisanja pojedinih medija da je došlo do pomirenja između Jelene Karleuše i Duška Tošića, ekipa Kurira pozvala je njegovog advokata Nikolu Premovića.

Advokat je poručio da bivši fudbaler negira navode da je ponovo sa pevačicom i da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – poručio je Premović.

Mediji su preneli da su pevačica i fudbalski menadžer ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

Add Comment