OBJAVLJENO ZASTRAŠUJUĆE PROROČANSTVO BABA VANGE! Ovo tek treba da se OSTVARI U 2022., gore je od IČEG

Baba Vanga, slepa vidovnjakinja Vangelija Gušterova, za 2022. godinu ima zastrašujuća proročanstva.

Proročanstva Nostradamusa i Baba Vange sudarila su se 2018. godine. Najpoznatiji proroci predvideli su da će ta godina biti godina prirodnih katastrofa širom sveta.

Tumači proročanstava Nostradamusa i Baba Vange naveli su da je su oni predvideli zemljotrese, vulkani i poplave.

U Grčkoj su 2018. godine požari odneli brojne živote, a bilo je i zemljotresa. Na Havajima je zbog vulkana uništeno oko 600 domova, a širom sveta su zabeležene brojne poplave i druge ekstremne nepogode.

Požari nis zaobišli Grčku ni ove godine, u Turskoj su katastrofalne poplave, a Haiti je pogodio razorni zemljotres.

Baba Vanga nam za 2022. godinu navodno predviđa još jednu pandemiju, koja će ovog puta buknuti u Sibiru, a izazvaće je smrznuti virus koji će biti oslobođen usled topljenja snega i leda pod dejstvom klimatskih promena. Takođe, predviđa da će mnoge gradove pogoditi nestašica vode sa velikim političkim posledicama jer su zemlje prinuđene da pronađu alternative.

Ona predviđa i glad u Indiji, gde će temperature navodno dostići 50 stepeni, što će prouzrokovati da skakavci napadaju useve. Zemlju će zadesiti još i zemljotresi i cunami, prema predviđanjima mističara koji je pričao o “intenzivnim naletima poplava” u Australiji i delovima Azije, pišu mediji.

Mnogi svetski moćnici obraćali su joj se za pomoć, verujući u njene proročke moći, a njena proročanstva i dan danas intrigiraju ljude širom sveta. Čak je i čuveni History Channel napravio višedelni special o njoj.

Add Comment