Hrvatica se zbog velikih grudi našla u neprijatnom problemu: Htela da pomogne, pa dobila šokantan odgovor

Američka golferka hrvatskog porekla Pejdž Spiranak našla se u velikom problemu, pred nastup na jednom turniru.

Ova zanosna plavuša bujnih oblina je stekla zavidnu popularnost zahvaljujući atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama. Postala je prava medijska zvezda, a na instagramu ima 3.6 miliona pratilaca.

Ona je za britanske medije pričala o tome kako joj se karijera promenila u proteklih nekoliko meseci.

– Imala sam dosta sreće sa svojom karijerom jer je bila prilično stabilna, uprkos tome što su svi mislili da nikada neću biti uspešna. Ali ova je godina bila velika promena za mene. Mislim da je to zato što sam ostvarila veliku pažnju slikajući se za jedan časopis, osim samo sporta i golfa, tako da je bilo neverovatno – istakla je Pejdž.

Ona smatra da će je nova karijera dovesti do većih stvari, i da ne planira da se vrati golfu.

– Da ste mi na završnoj godini fakulteta rekli da će moj život krenuti ovim putem, nasmejala bih vam se u lice. Nikad nisam očekivala da će se nešto od ovoga dogoditi, ali sam veoma zahvalna što se dogodilo. Stvarno volim ono što jesam i ono što radim kroz stvaranje sadržaja kao influenserka. Dakle, zadovoljna sam kako je sve ispalo. Volela bih da sam igrala golf na višem nivou i postigla više, ali ne bih to menjala za bilo šta – otkrila je za časopis “Maxim”.

Pored toga, Amerikanka je rekla kako joj je jedna humanitarna organizacija zabranila nastup na turniru zbog njenih velikih grudi, jer su organizatori smatrali da će njima odvlačiti pažnju drugih takmičara.

– Htela sam da pomognem humanitarnoj organizaciji, ali su mi rekli da me čelni ljudi vide na neki drugačiji način i da zbog toga ne mogu da učestvujem. Golf nazivaju gospodskom igrom, ali u ovome nema ništa gospodski – šokirala je Pejdž u podkastu “A-Round”.

Pogledajte kako izgleda prelepa Amerikanka.

Add Comment