BAKI IZ SRBIJE NESTAO MOBILNI U PARALIJI: Kad je otkrila šta se nalazi u njemu, SVIMA JE ZASTALA KNEDLA U GRLU

Ove kao i prethodnih godina iz Grčke stižu upozorenja turistima da budu na oprezu i obrate pažnju na svoje automobile, telefone, novac i druge vredne stvari, kako im letovanje ne bi preselo ukoliko postanu žrtve krađe. Ipak, koliko god obazrivi bili ponekad ne možemo da izbegnemo da nam se tako nešto dogodi pa, u nadi da će doći do svojih dragocenosti, turisti se najčešće obraćaju korisnicima društvenih mreža.

Zbog toga se članovima Fejsbuk grupe “GRČKA – grupa za turiste” obratila jedna turistkinja, objašnjavajući da joj je pre dva dana u omiljenom grčkom letovalištu, Paraliji, nestao mobilni telefon, a zatim im je uputila jednu neobičnu molbu.

“Dragi drugari imam molbu 22.8.2022. u prepodnevnim časovima u Paraliji ispred hotela IRIS je nestao telefon Redmi a 9. Ako ga je neko slučajno pokupio sa stola zamolila bih za uslugu telefon mi nije potreban ali slike od mojih unuka su mi veoma važne. Može samo slike da mi pošalje. Hvala unapred..”, napisala je ona.

Njenu objavu korisnici su odmah počeli da dele ne bi li baki na taj način pomogli da dođe do uspomena, a neki nisu mogli da se suzdrže i ne daju svoje mišljenje o, priznaćete, nesvakidašnjem zahtevu.

“Hahahahahaha da Vam taj neko pošalje slike sa ukradenog telefona. I posle smo mi kao nebeski narod. Iq -2000”, napisao je jedan korisnik, na šta se autorka posta nadovezala i objasnila ideju koju je imala u vidu: “Pa nek mi prebaci na cd i pošalje, telefon neka zadrži”.

Ipak, bilo je i korisnika koji su ženi pružili podršku, razumejući koliko znače uspomene koje je zabeležila ukradenim telefonom.

“Nadam se da ćete naći svoj telefon. Neka Vam sledeći put neko instalira da se prave rezervne kopije slika na Cloud, tako da Vam neće ništa zavisiti od telefona i uvek ih možete povratiti i sa drugog uređaja”, predložila je jedna korisnica.

Add Comment