OTKRIVEN MOTIV STRAVIČNOG MASAKRA NA CETINJU? Govori se da je ovo MONSTRUOZAN RAZLOG iza masovnog UBISTVA!

Prošlo je nešto više od dve nedelje od momenta kada je pomahnitaliVuk Borilović u krvavom piru na Cetinju ubio deset osoba i šest ranio, a brojna pitanja o ovom užasnom zločinu i dalje su otvorena, kao i to šta je motiv masovnog ubistva.

Cetinjanka, koja je htela da ostane anonimna, za Objektiv je otkrila i šta se spekuliše na Cetinju.

Naime, ona nam je rekla da se na Cetinju priča da je moguć motiv zbog kojeg je Borilović zapucao, najpre u decu i njihovu majku koji su bili njegovi podstanari, ljubomora, jer su Martinovići imali dva sina, a Borilovići tri ćerke.

– Borilović je imao tri ćerke, a Martinovići su imali dva sina, bio je ljubomoran. On je oduvek hteo da ima sina, možda ga je ljubomora ponela. Ali to su samo spekulacije – rekla je naša sagovornica.

Otvorena su i pitanja da li je crnogorska policija kasno reagovala, da li je broj žrtava mogao da bude manji… U svakom slučaju, ostaće zapamćeno da je monstrum ubio Natašu Pajović Martinović i njena dva maloletna sina Marka i Mašana, porodicu Drecun – Dimitrija, Danijelu i Rajka, Milana Mitrovića, svog ujaka Gorana Đurišića i sestre Aleksandru i Danijelu Radunović.

Prvobitna verzija je bila da je Borilović likvidirao Natašu Martinović i njene sinove zbog kašnjenja u plaćanju kirije. Posle se pojavila vest da se ubica prvo posvađao sa ujakom. Nadležni organi i dalje nisu objavili šta je bio tačan uzrok zločina kakav se dugo nije dogodio na ovim prostorima.

Inače, žitelji Cetinja još ne mogu da se oporave od šoka zbog nezapamćenog masovnog ubistva i svi se slažu da bi ovaj krvavi pir mogao doneti još zla.

Danima se spekuliše i da li bi zbog užasnog zločina koji je Vuk počinio mogla stradati njegova porodica.

Takođe, ima onih koji tumače da je krvna osveta za ovaj masakr i te kako moguća, te je Vukova porodica zbog toga sklonjena na sigurno, a on je, u prisustvu samo četiri člana porodice, sahranjen na tajnoj lokaciji.

Masovni ubica Vuk Borilović, ubrzo nakon što je zverski ubio Natašu i njena dva sina, pozvao je njenog supruga Miloša hladnokrvno mu poručivši da je ubio i svoju i njegovu porodicu.

Uprava policije (UP) izdala je opširno saopštenje u kojem je rekonstruisala kretanje i ponašanje pomahnitalog masovnog ubice navodeći između ostalog da je za vreme monstruoznog akta obavio čak tri telefonska razgovora! I to u različitim vremenskim intervalima, neke čak i kada je bio teško ranjen.

Drugi sagovornik, koji dobro poznaje porodicu Borilović, ranije je napomenuo da se po gradu uveliko priča kako Vukovoj ženi i deci “više nema povratka na Cetinje”.

Podsetimo, Vuk Borilović (34) svoj krvavi pir na Cetinju započeo je u crvenoj kući njegove žene u kojoj su izdavali sprat porodici Martinović.

Add Comment