TUGA! Taman kada smo mislili da je DOBRO, upravo se DESILO! MILJANA KULIC JE…

Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu nakon komplikacija posle operacije smanjena želuca u Turskoj.

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić operisana je u Nišu gde joj je izvađena slezina nakon komplikacija nastalih posle smanjena želuca u Istanbulu, a zatim je prebačena u KBC Beograd.

Kako su mediji ranije preneli Miljana je nedavno napravila haos u bolnici, a iako joj se stanje znatno poboljšalo ona još nije puštena kući. Miljana sada ima još jednu komplikaciju u vezi svog zdravlja, prenosi “Kurir”.

Tamana kada smo mislili da je sve dobro, upravo se desila loša vest, te je objavljeno da Miljana trpi nove bolove.

Kulićeva se navodno u bolnici žalila na jake glavobolje i bilo joj je muka, ali je to brzo prošlo. Ipak, daljom analizom ustanovljeno je da navodno ima infekciju, istako je izvor za pomenuti portal.

Sada izlazi, šetka se stalno, ide na mesta koja su predviđena tamo za pušenje, koliko znam skroz je okej i uskoro bi trebalo da bude puštena kući”, rekao je nedavno izvor za medije.

Kulićeva je 20. jula bila na operaciji smanjenja želuca u Turskoj, posle čega je imala brojne komplikacije. Ona je završila u KBC u Nišu, gde joj je izvađena slezina, a zatim je prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stanje joj se popravlja.

Add Comment