MILICA MITROVIĆ REKLA SVOJE, NEMA VIŠE SKRIVANJA: Dalila želi da bude VODITELJKA PINKA, a sada je dobila HLADAN TUŠ

Vicešampionka pete sezone “Zadruge”, Dalila Dragojević, iako je u ovom rijalitiju ostala bez muža, a potom i dečka, dobila je veliku popularnost, “utešnu nagradu” u vidu montažne kuće, ali i poznanstva sa moćnim ljudima, poput bračnog para Mitrović, koji su i realizatori čitavog projekta zvanog “Zadruga”.

Već uveliko se spekuliše da će Dalila biti deo i šeste sezone, koja startuje 9. septembra, a poslednja u nizu njenih objava je dodatno podgrejala priču o tome.

Dalila je na svom storiju objavila uramljenu fotografiju sa Velikom šeficom, odnosno Milicom Mitrović, i na sliku stavila emotikon srca.

Ipak, verni fanovi rijalitija su odmah primetili da Mitrovićeva nije podelila Dalilinu objavu na svom profilu, iako ju je starleta iz Šepka “tagovala”, već je na svom storiju objavila intervju Daliline suparnice Maje Marinković!

Dalila ima veliku želju da postane voditeljka Pinka, a ovako je nekada pričala o tome.Tu ću da živim definitivno.

Živela sam ja godinu dana na Zvezdari sa Dejanom. Ali sad imam druge planove. Kad izađem, uzeću stan, želim da ostanem ovde da se zaposlim – istakla je Dalila.

Kao voditeljka? – pitao ju je Đole.

Da, daće Bog da se to ispuni. Hoću da imam dane kad izlazim, kad radim, a ne da budem debela koja sedi kući i jede i gleda šta komentarišu na Instagramu – nadovezala se Dragojevićka.

Add Comment