SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI KADA VIDITE KAKO SADA IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Bolest je vidljiva!

Bolest Siniše Mihajlovića sa kojom se lavovski bori nažalost se vratila, međutim bivšeg fudbalera loše zdravstveno stanje ne sprečava da se posveti porodici kao i svojoj velikoj ljubavi fudbalu kojem je posvetio čitav život.

Siniša Mihajlović još u julu 2019. saopštio je da ima leukemiju koju je nakon serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da porazi u aprilu 2020. godine, međutim pre nekoliko meseci izašao je pred medije i saopštio da se bolest nažalost vratila.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni što neumorno nastavlja da čini iz utakmice u utakmicu.

Ovog vikenda uslikan je dok je sa klupe vodio svoj voljeni klub na čijem je čelu, a iako vidno iscrpljen Siniša ne odustaje od svojih ciljeva te se bez predaha posvećuje svemu što ga ćini srećnim i čini se na ovaj način skuplja pozitivnu energiju za borbe koje tek predstoje.

Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da na sve zaboravim kad sam pored terena – izjavio je Siniša kojeg svakim pojavljivanjem navijači pozdrave ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Add Comment