“RADIO MI JE TO SVAKI DAN, A ONDA NUDIO 600 EVRA”: Jeziva ispovest IKARDIJEVE ČISTAČICE, PRISILJAVALI SU JE NA OVO

Potresnu priču sa suzama u očima ispričala je jedna čistačica koja je služila najkontroverznijem fudbalskom paru današnjice.

Iako je 21. vek, pojedini bahati i umišljeni bogataši se i dalje prema svojim zaposlenima ponašaju kao prema robovima bez obzira što žive u zemljama koje su sinonimi za demokratiju i jednakost.

Verovatno najpoznatiji fudbalski par u svetu su Vanda Nara i Mauro Ikardi koji mesecima prolaze kroz turbulentan period. Karmen Barbijeri je sada već bivša čistačica slavnog fudbalera i čuvene manekenke, menadžerice, influenserke i čega sve ne.

Vanda je angažovala Karmen prvi put 2014. godine kada je prvi put bila trudna sa Ikardijem, odnosno kada je nosila kćerkicu Frančesku. Tada je za nju radila dve godine i vratila se u Argentinu. Novi poziv je stigao 2019. godine i Karmen je ostavila sve i otišla na drugi kraj sveta.

– Rekla mi je da mi završavaju radnu dozvolu za posao u Parizu, ali su me ubacili u automobil i poslali iz Francuske u Milano. Nakon toga su mi rekli da moram da ostanem u Italiji jer sam zatražila politički azil. Tada su mi uzeli pasoš i počeli su problemi. Htela sam da ostanem da radim za njih, ali kada su me poslali u minsko polje, postalo je ružno, ostala sam sama. Vanda me nije čak ni zvala da pita jesam li živa.

Karmen se požalila da nije mogla da ode u bolnicu ili dobije lekove koji su joj potrebni.

– Nudila mi je da radim za 600 evra, ali nikad nisam ništa dobila i nije mi platila ni evro za dve i po godine koliko sam radila za nju. Ona bi ustajala, odvela bi psiće u šetnju, a ja bih ostajala gladna u kući bez struje i vode. Mauro me tretirao onako kakvo bi vreme bilo. Jednom su pilići izleteli iz kaveza i otrčali u polje, a on se prema meni poneo jako ružno.

Karmen je dodala da su je Vanda i Mauro vodili sa sobom samo kako bi čuvala decu i da je tom prilikom stalno ponižavana. Argentinka je dodala da se uopšte ne oseća dobro, kako je iskorišćena te je angažovala advokate i spremila je tužbu protiv porodice Ikardi.

Add Comment