“VUK JE IMAO POMRAČENJE UMA, ŽIVEO JE KAO USAMNJENIK”: Kolegama je 1 DETALJ bio jako ČUDAN, sve je ukazivalo na OVO

Kolege iz Nacionalnog parka “Lovćen” i prijatelji Vuka Borilovića (34), koji je odgovoran za jučerašnji masakr na Cetinju u Crnoj Gori, oglasili su se i otkrili da je on u poslednje vreme bio povučen. Naveli su da je delovao kao “usamljeni vuk” i da uzrok ovom masakru može jedino da bude “pomračenje uma”.

Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu. Bio je zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara…Bio je radan i vrijedan čovek, ali u posljednje vrijeme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao ‘usamljeni vuk‘. Došao bi na posao, uradio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je volio, a koga nije volio i to mu se viđelo”, rekao je jedan od prijatelja i kolega Vuka Borilovića za “Pobjedu” koji je želeo da ostane anoniman.

Da podsetimo – U Crnoj Gori na Cetinju je došlo do masovnih ubistava juče popodne oko 16 časova. Ubijeno je deset osoba, uključujući dvoje dece. Prema nezvaničnim informacijama, stradala deca su pokušala da se sakriju od ubice, ali nisu uspela. Do pucnjave je došlo kada je Vuk Borilović (34) koristio vatreno oružje kako bi ubio deset ljudi, a šest ranio. Njega je ubio njegov komšija prema tvrdnjama nadležne tužiteljka Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. Uzrok masakra je navodno porodična svađa nakon čega je izašao na ulicu i pucao nasumično na prolaznike na ulici. U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića. Radi se o izvesnom N.K.

Za Vuka Borilovića oni koji ga znaju kažu da su veoma iznenađeni ovim što je uradio. Kažu da je radio ranije kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen, da je bio miran komšija, bez sukoba sa policijom ili meštanima. Bio je lovac, a u ljude je pucao iz lovačkog karabina. Imao je u kući dosta oružja. Povodom nezapamćene tragedije na Cetinju, Vlada Crne Gore će proglasiti trodnevnu žalost.

Add Comment